Me

Olemme osana KL-Servicepartnereita.

MEIRÄN YRITYKSEMME

Topautoset Oy on kolmen autoalan mekaanikon oma korjaamo,  jossa muttereita on kiristelty ja autojen alustoja fiksailtu vuodesta 2017.  Asetimme poikain kesken tavoitteeksemme rakentaa mahrottoman viihtyisä työpaikka jonka ansiosta voimme tarjota asiakkaille aina laadukasta, mutta edullista korjaamopalvelua.  Vaikka meillä on poikain miäli, niiin kokemusta meiltä löytyy lähes kahdenkymmenen vuoden verran henkilö- ja pakettiautojen korjauksesta sekä huollosta.  Meidän mielestä panostus asiakaspalveluun sekä pitkiin asiakassuhteisiin, on ilmasta hommaa nääs ja sehän meiltä sujuu luonnostansa.

Älä ny ihmettele, paa poiketen ni näet ite! 

MODERNI KORJAAMO

Työturvallisuus sekä työhyvinvoinnin korkea taso on meille tärkeitä asioita joita pidämme yhdessä yllä. 

Työturvallisuus näkyy meillä aktiivisena tietotaitojen päivityksenä ja alan muutosten seuraamisena. Työkalut ovat laadukkaita, turvallisia käyttää ja ne tarkastetaan säännöllisesti.  Työhyvinvointi takaa, jotta homma toimii hymyssä suin ja työ palkittee myös tekijänsä.

Kannamme kortemme kekoon myös ympäristön hyvinvoinnin edistämiseksi.  Huoltojen- ja korjausten yhteydessä syntyvät jätteet käsitellään sekä lajitellaan aina jätehuollon lakipykälien mukaisesti, näin hiilijalanjälkemme on mahdollisimman pieni.

Tiäksä, öljy ei voitele luontoa.

TIETO,TAITO JA KOKEMUS

Meillä on tietoa, meillä on taitoa ja meillä on kokemusta lähes kaikista yleisimmistä automerkeistä. Jos siinä on neljä pyörää, me osaamme korjata sen, oli kyseessä sitten pieni kauppakassi, pakettiauto, maastoauto, perheauto, tai hybridiauto. Tua se tänne, meirän poijjaat laittaa kiesin kuntoon.

AMMATTITAITO

Tiedolla, taidolla & kokemuksella syntyy ammattitaito.

LAATU

Asiakaspalvelu, työvälineet & työn jälki luovat yhdessä kokonaislaadun.

OIKEA HINTA

Ei korjata turhaan, ammattitaidolla tehokas työ ja laadukkailla välineillä homma sujuu.

ME OLEMME

Viisi nuorta miestä, palveluksessasi.

Asiakaspalvelu |Hallinto

“Heikki alias Hessu pyörittelee korjaamomme paperit järjestykseen hymy huulessa ja palvelee luontevasti samalla asiakkaitamme. Mutterit ei ole kireällä ja homma toimii myös taustalla tehokkaasti.”

– Ajoneuvoasentaja –

– Ilmastointiluvat & pätevyydet  R134a ja R1234yf

janne järvinen

Mekaanikko

“Mis sie tartteet oikke hyvvää miestä, Janne hoitaa. Tämä mies kantaa vaikka koko kierroksen renkaita kerralla, jos näin pyydetään. Silti samalla äärimmäisen tarkka sälli, joka huolehtii pienimmätkin yksityiskohdat kuntoon.”

– Ajoneuvonasentaja –

– KIA Master Certificate (Technician Recognition Program)

– SFS 6002 (sähkötyöturvallisuus)

– Hybridiautojen korjaus- ja huoltokoulutus

– Ilmastointiluvat & pätevyydet  R134a ja R1234yf

juha järvinen

Mekaanikko

” Juha The Mekaanikko huoltaa autot varmoin ottein, rauhallisen ja tyynen ulkokuoren alla piilee oikea tehokoneisto. Kokemuksen avulla hän visioi mielessään työvaiheet jo ennakkoon, turhia työvaiheita ei tule, piste.”

– Ajoneuvoasentaja –

– KIA Master Certificate (Technician Recognition Program)

– SFS 6002 (sähkötyöturvallisuus)

– Hybridiautojen korjaus- ja huoltokoulutus

– Webasto Expert

– Ilmastointiluvat & pätevyydet  R134a ja R1234yf

Teemu Lepistö

Mekaanikko

“Jokainen työpaja tarvitsee yhden nuoren kisällin joka osaa kyseenalaistaa ja ravistella vanhoja toimintatapoja. Eläpä anna silti iän hämätä, työn jälki puhuu puolestaan Teemun kohdalla, taatusti. “

– Ajoneuvonasentaja –

– SFS 6002 (sähkötyöturvallisuus)

– KIA Diagnostic Certificate

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
TOPAUTOSET OY /// Sivusto: Sumomassive /// Tietosuojaseloste: Lue Käytämme evästeitä sivuston turvallisen käytön varmistamiseen ja käyttökokemuksen parantamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.OK